Om mig

Jeg er færdiguddannet og certificeret psyko-terapeut og par- og familieterapeut; certificeret juni 2018 fra terapeutuddannelsen på SIF (Systemisk Institut for familie-terapi). Se mere på SIF’s hjemmeside: www.sif-udd.dk

Jeg er født i 1966, bor i Ødsted syd for Vejle og er ugift. Jeg har altid været meget optaget af, hvad der sker ’os mennesker imellem’, og jeg er af natur et empatisk menneske, som altid har haft en passion for at tale med mennesker om livet, om det vi er optaget af, vores livshistorier og det, som er svært på livs- og trosvandringen. Jeg har et kristent livs- og menneskesyn, som bl.a. betyder, at jeg er meget optaget af, at vi er hele mennesker, som består af krop, sind og ånd – og at alle livets arenaer er vigtige for vores trivsel i livet. Jeg har i mit arbejdsliv siden jeg blev færdig med teologistudiet, arbejdet mest blandt unge i kirkelige miljøer, og unges livsvandring ligger mit hjerte meget nært.

I terapier arbejder jeg fortrinsvis ud fra en systemisk og narrativ tilgang (se mere om det under ’TERAPI’), og det betyder, at det er dine/klientens værdier, erfaringer og livssyn, som der altid tages udgangspunkt i.

Ansættelser/uddannelse:

1985-1989 – Ansat i Ringkjøbing Bank, Videbæk afdeling – som kunderådgiver/bankassistent

1989-1997 – Teologistudie i Århus. Uddannet teolog og præst.

1997-2003 – Ungdomskonsulent i Indre Missions Ungdom

2003-2006 – Undervisningskonsulent i Indre Missions Ungdom

2006-2017 – Lærer på Kristeligt Forbund for Studerendes ledertræningscenter (LTC)

2014-2018 – Psykoterapeutisk uddannelse på SIF (Systemisk Institut for familieterapi)

2017-          – Konsulent i Evangelisk Luthersk Missionsforening (ELM)